(0030) 6932 - 707973

Επιδοτήσεις και Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Τώρα με μικρό σχετικά κεφάλαιο μπορείς να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση ή να αναβαθμίσεις την ήδη υπάρχουσα σου, αξιοποιώντας τα προγράμματα επιδότησης. Εμείς μπορούμε να οργανώσουμε ολη την διαδικασία Οργάνωσης και Υλοποίησης των Προγραμμάτων Επιδότησης (ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ) που τρέξουν και θα τρέξουν το επόμενο διάστημα και να επωφεληθείς με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας.

Η Aheadmove με πολυετή εμπειρία στη μελέτη και διαχείριση μικρών, μεσαίων και μεγάλων επενδύσεων παρέχει υπηρεσίες που αφορούν όλα τα στάδια ανάπτυξης έργων. 

Ελάτε σε επικοινωνία με σκοπό την εκτίμηση της επένδυσης, για λύσεις και προτάσεις εκμετάλλευσης της περιουσία σας, του οικοπέδου σας, την δυνατότητα αδειών, χτισίματος ( Συντελεστών – Χρήση Γης ), συζήτηση της υπό ίδρυσης νομικής οντότητας – εταιρείας που θα ιδρυθεί μετά την έγκριση από τον αναπτυξιακό νόμο ή την δυνατότητα ανάπτυξης της εταιρεία σας που είναι σε λειτουργία αναλύοντας τα οικονομικά στοιχεία με σκοπό την άρτια υποβολή στον Αναπτυξιακό νόμο . 

Συνδυαστικά το χρηματοδοτικό εργαλείο επιδότησης και δανειοδότησης μπορεί να φτάσει έως το 100% ενίσχυσης για την επένδυση σας. 

Επιδότηση έως 55% χωρίς απόδειξη ίδιας συμμετοχής κατά την υποβολή, δυνατότητα δανειοδότησης μετά την έγκριση δίνοντας την δυνατότητα 100% οικονομικής ενίσχυσης:

Η συζήτηση προελέγχου και δυνατοτήτων παρέχεται δωρεάν.

 Δυνατότητα εκτέλεσης των υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διερεύνηση των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε, ζητήστε μας μία συνάντηση (στα γραφεία μας ή μέσω διαδικτύου), συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας στο: 6932707973 - 6932245094 ή στο 2831030900.

[mc4wp_form id="67"]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μείνετε ενήμεροι για σημαντικά προγράμματα και ευκαιρίες
Copyright 2020 - 2024  ©  AheadMove
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram