(0030) 6932 - 707973

Ρυθμίσεις οφειλών σε τράπεζες και δημόσιο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει σε πρώτο στάδιο , να ενημερώσει τον οφειλέτη , για τις στρατηγικές επιλογές που έχει , όσον αφορά τις οφειλές του.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό , να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας, τόσο νομικά, όσο και διαπραγματευτικά. Ο Πλάτωνας έλεγε « όποιος έχει γνώση , έχει γνώμη» !! και είχε απόλυτο δίκιο. Με τον καταιγισμό παραπληροφόρησης και εκφοβισμού που δεχόμαστε καθημερινά , τόσο από τα μ.μ.ε. όσο και από τις εισπρακτικές-δικηγορικά γραφεία-υποκαταστήματα τραπεζών-κεντρικά τραπεζών-funds κ.λ.π  , είναι αδύνατο να μπορέσουμε να σταθούμε απέναντί τους και να αγωνιστούμε για την περιουσία μας και το δίκαιό μας με αξιώσεις.

Μία συνάντηση των είκοσι λεπτών μαζί μας – εντελώς δωρεάν – θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να υπάρχει  φως στο τούνελ !!! Το κυριότερο όμως είναι ότι θα απαλλαχτείτε από το φόβο και το άγχος που προέρχονται από την άγνοια, απλά και μόνο επειδή θα ακούσετε πράγματα που σίγουρα δεν τα έχετε ακούσει ξανά.

Στην συνέχεια , εφόσον επιθυμείτε , μετά από λεπτομερή εξέταση των εγγράφων που θα σας ζητηθούν ( ίσως ) -θυμηθείτε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική – θα σας  υποδείξουμε κατευθύνσεις και θα σας προτείνουμε πολιτική αντιμετώπισης των θεμάτων σας , σε συνδυασμό με λογιστικές – αναπτυξιακές – οικονομοτεχνικές-νομικές λύσεις !!! 

Εάν συμφωνήσουμε , αναλαμβάνουμε για εσάς  τόσο την αντιπροσώπευσή σας έναντι των οφειλετών , όσο και την διαπραγμάτευση , έχοντας θέσει από την αρχή αυστηρά όρια και κόκκινες γραμμές.

Καλέστε μας να ορίσουμε μία συνάντηση με τον εξειδικευμένο συνεργάτη του γραφείου μας χωρίς την παραμικρή οικονομική υποχρέωση. 

Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας στο: 6932707973 - 6932245094 ή στο 2831030900.

[mc4wp_form id="67"]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μείνετε ενήμεροι για σημαντικά προγράμματα και ευκαιρίες
Copyright 2020 - 2024  ©  AheadMove
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram